K
Kønig
Jeg har prøvd å karbonere mine første 2 fat med tørr sider vha CO2 på flaske. Fyllte CO2 til 1bar på begge, ingen lekkasje. Ristet fatene og hørte at det kom mere CO2 inn.
Lot dette stå i 2 uker. Når jeg prøvesmakte da var det omtrent null kullsyre i sideren. Det var fremdeles trykk på fatet. Økte trykket til 1,4bar, ristet, og lot dem stå i 4 dager. Samme dårlige resultat. Noen som har erfaring eller tips? Kan det være dårlig med CO2 på flasken? Bestillte den ferdig fyllt, fra Candirect.de.
Lot dette stå i 2 uker. Når jeg prøvesmakte da var det omtrent null kullsyre i sideren. Det var fremdeles trykk på fatet. Økte trykket til 1,4bar, ristet, og lot dem stå i 4 dager. Samme dårlige resultat. Noen som har erfaring eller tips? Kan det være dårlig med CO2 på flasken? Bestillte den ferdig fyllt, fra Candirect.de.