Vis vedlegget 38420 Ølsmaking med Haandbryggeriet på Gummibaren i Drammen.
I sommer så smakte jeg de to til høyre på et hotell jeg var på, og de var ikke gamle. De var 10/10. Skikkelig gode.
Vis vedlegget 38420 Ølsmaking med Haandbryggeriet på Gummibaren i Drammen.
Vi får alltid druer i solveggen nede i Vestfold, men de rankene skjøttes ikke, så det blir ikke noe godt.Druerankene vokser som bare det her.
Men det er svært sjelden det kommer druer på de to rankene vi har.
Tror jeg har sett det to-tre ganger de siste 20 årene.
Satte startere på et par bottle dregs fra råøl jeg smakte i går. Ca to minutter tok det før det begynte å skumme bra.
Vis vedlegget 38436
Hvilken kveik/gjær? Tok nettopp en Ebbegården fra frysen her, 10 min og full fres på røreren.
Det ser du på bildet.
Sigmund og Muri..
Edit: Ebbegården tror jeg hadde passet bra til mine preferanser (lyst, hoppy, tørt, bittert).
Den var nesten litt skummel...
Her skulle det egentlig vært et deilig bilde av to flasker Westvleteren 12
Var en tur i Sandnes i helgen og sjekket lørdag morgen at det var 10 flasker igjen av godsakene
Når jeg kom på polet rundt lunch tider ..... var det tomt
Da tenkte jeg fuck it! Godt øl skal handles uansett!
Så da ble det denne lineup'en (ølavdelingen på polet på Kvadrat er konge!)
Vis vedlegget 38470
Siden det kun var en flaske jeg kjøpte to av ble valget enkelt,
i kveld blir det en Rodenback Grand Cru Flanders Red Ale, Aged in oak foeders.
Vis vedlegget 38471
Neste gang skal jeg brygge en IPA med Nelson Sauvin.Sen polarisen der er kanon. Og har Stjørdalsmalt i seg. Så da vet du hva du skal brygge neste gang [emoji1417]
Handleliste med lenker?Så var den jobben ferdig