Deilige bilder!!!

Greit å få oversikt i ølkjeller’n.
DXO
 
For et nydelig bilde! Kan jeg få spørre om gjennomsnittstemperaturen du har i rommet? Tenker på noe slikt selv også ser du, men er redd det bli for mye tempendring/for varmt.
 
Flamsk rød/brun, gjæret på surølrester i litt over ett år nå. Da jeg brygget denne tok jeg det endelige standpunkt om å ikke drikke en eneste øl før jeg er ferdig med byggingen. Jeg satte kjelen opp for å tappe vørteren, og satte den akkurat litt skeiv nok til at den halveis i tappinga bekket og falt i gulvet :confused: Derfor har dette ølet blitt et lite lappeverk for å erstatte den tapte vørteren. Tatt noen liter vørter her og der, fra en pils, en dunkelweisse, vienna lager. Smaker fruktig, (i overkant) sur, litt karamell, kjeks. Tro på at denne kan bli bra, og spennende med litt andre typer bryggeprosjekt innimellom. SG/FG 1.004 og pH 3.4.

DSC_1361~2.JPG
 
Flamsk rød/brun, gjæret på surølrester i litt over ett år nå. Da jeg brygget denne tok jeg det endelige standpunkt om å ikke drikke en eneste øl før jeg er ferdig med byggingen. Jeg satte kjelen opp for å tappe vørteren, og satte den akkurat litt skeiv nok til at den halveis i tappinga bekket og falt i gulvet :confused: Derfor har dette ølet blitt et lite lappeverk for å erstatte den tapte vørteren. Tatt noen liter vørter her og der, fra en pils, en dunkelweisse, vienna lager. Smaker fruktig, (i overkant) sur, litt karamell, kjeks. Tro på at denne kan bli bra, og spennende med litt andre typer bryggeprosjekt innimellom. SG/FG 1.004 og pH 3.4.

Vis vedlegget 39210
Voksen pH!
 
Tilbake
Topp