Kan ikke husket å ha fått noen invitasjon.... sikkert en forglemmelse vil jeg troVis vedlegget 39205
Kjølseskapet kommer seg. Krane nr 2 på plass. Hadde noen venner over vi drakk opp ipaen min. Inviet Hagestua offisielt som ei "Øl & Musikk-stue".
Kan ikke husket å ha fått noen invitasjon.... sikkert en forglemmelse vil jeg troVis vedlegget 39205
Kjølseskapet kommer seg. Krane nr 2 på plass. Hadde noen venner over vi drakk opp ipaen min. Inviet Hagestua offisielt som ei "Øl & Musikk-stue".
Ta med deg noe godt hjemmebrygg og komKan ikke husket å ha fått noen invitasjon.... sikkert en forglemmelse vil jeg tro
Flott!Må bare få henta meg en henger så skal du se jeg dukker opp plutselig
Det bildet ER opp ned, ikke sant? Eller bør jeg gå å legge meg nå?.....Greit å få oversikt i ølkjeller’n.![]()
Gaffa? Eller araldit?Greit å få oversikt i ølkjeller’n.![]()
Ha ha ha! Tenkte akkurat det sammeDet bildet ER opp ned, ikke sant? Eller bør jeg gå å legge meg nå?.....
tokomponentGaffa? Eller araldit?
God natt.Hæ, det bildet er da helt normalt. Noen bør legge seg ja.
Pøh!Hæ, det bildet er da helt normalt. Noen bør legge seg ja.
Holdt meg akkurat under tusenlappen
![]()

Nordreyar kjøpte jeg for en tid tilbake, det var noe feil med den, så fikk en ny i posten.
Voksen pH!Flamsk rød/brun, gjæret på surølrester i litt over ett år nå. Da jeg brygget denne tok jeg det endelige standpunkt om å ikke drikke en eneste øl før jeg er ferdig med byggingen. Jeg satte kjelen opp for å tappe vørteren, og satte den akkurat litt skeiv nok til at den halveis i tappinga bekket og falt i gulvet Derfor har dette ølet blitt et lite lappeverk for å erstatte den tapte vørteren. Tatt noen liter vørter her og der, fra en pils, en dunkelweisse, vienna lager. Smaker fruktig, (i overkant) sur, litt karamell, kjeks. Tro på at denne kan bli bra, og spennende med litt andre typer bryggeprosjekt innimellom. SG/FG 1.004 og pH 3.4.
Vis vedlegget 39210
Hva var galt?