loebrygg
Norbrygg-medlem
Sist redigert:
.. "For mye" og "IPA" i samme setning..???!!!![]()
Du skal se den kan brukes til så mangt.Vis vedlegget 48138
Alt for mye IPA denne gang
Vis vedlegget 48139
Håper den egner seg til mer enn marinering av eikechips @erikraude
Vis vedlegget 48140
Jeg "pitchet" 1-2 dl med stormgjærende Saison på BE-134.Gleder meg til å høre hvordan den blir. Hvilken gjær brukte du?
Jeg "pitchet" 1-2 dl med stormgjærende Saison på BE-134.
Tenker du får avgjøre selv hvordan det ble, når den tid kommer.
Er det Gahr som liten vi ser kanskje? :-dAhh...gode oppvekstminnerVis vedlegget 48436
En tenker liksom at det må være en doppelbock, men så leser en "Fresh Hop IPA". Ser det som overflødig å vente på en eventuell anbefaling når antallet mer eller mindre taler for seg selv - så jeg får se om jeg plukker med meg et par av disse neste gang jeg er på polet. Etter å ha lest NØ-manifestet til Jikiun så fikk jeg en fornyet tro på IPAen, etter fullstendig å ha avskrevet den for rundt ti år siden.
Godt valg, SL1 er en helt rå maskinNissen har vært på besøk. Ubegripelig at jeg ikke har gått over til boks tidligere. Kanskje fordi det nylig er blitt tillatt i konkurranser?
Edit: boksen på det siste bildet køddet jeg til. Maskinen var helt uskyldig. Gikk forøvrig rett på en høyt karbonert Wit, uten testing, lese bruksanvisning og den type tull. Kun sett en video på YouTube på forhånd. Vis vedlegget 48593Vis vedlegget 48594Vis vedlegget 48595
Vis vedlegget 48618
2x18liter med doppelbock i boden på 7-10 grader, og 2x21liter NEIPA i gjæringsskapet på 19-20
Uten tvil den som tipper det i riktig retning!Det MÅ jo bare bli bra øl med hjerteskuresvamp!