Hva skjedde i 1969?Dette bildet er postet i feil tråd. Skulle vært i «Grusomme bilder»
Bill merk. «Tannlegeskrekk siden 1969»
SkoletannlegenHva skjedde i 1969?
Siden jeg vurderer en sur milkshake neipa med pasjonsfrukt, og oppdaget at det finnes et par varianter på polet tok jeg sjansen. Sikkert litt gamle siden prisen er senket en del.Det var både litt nytt og gammelt som fristet på nærpolet i dag, men pent lite i bestillingsutvalget
Tror faktisk ikke jeg gidder bestille no denne gang
Vis vedlegget 60275
Så også at Arrogant Bastard var kommet inn
Av en eller annen grunn får jeg opp et bilde av deg i en lenestol med et fat ved siden avArrogant Bastard er knallgod men jeg brukte litt tid på å drikke opp 19 liter av den![]()
Virker rimelig at det er sånt dere drikker på den mørke sidaBestilte denne, men den ble fjernet fra bestillingen og kunne ikke leveres....
Synd da den er så sykt god.
Fikk disse da
![]()
Du har ikke vurdert å mekke deg ett gjæringsskap?Når temperaturen ikke kan komme til gjæringsdunken, må gjæringsdunken komme til temperaturen. Og akkurat nå finnes den bare på ett bestemt sted - om du altså er en gjæringsdunk full av blivende pils som krever 11 grader.
Jeg synes forøvrig dødrom er stygt, og at det er sløsing med en verdifull ressurs. Når dunken tar 30 liter, er det ingen grunn til ikke å fylle den med 30 liter. Hva har vi avanserte blow off-systemer for om de ikke skal brukes?
Vis vedlegget 60613
Rolig nå. Han har akkurat begynt å brygge...Du har ikke vurdert å mekke deg ett gjæringsskap?![]()
Joda. Konklusjonen blei at det utsetter jeg til jeg ikke lenger klarer å manøvrere fatene opp og ned trappene her.Du har ikke vurdert å mekke deg ett gjæringsskap?![]()
Det tok vel mange år før du gikk fra kjøkken-kjele til brygge-kjele også... men jaggu laget du fantastisk godt øl da ogsåDet tok nesten 10 år før jeg skaffet meg fat og gjæringskap, men det betyr ikke at jeg bruker det så ofte
Du må finne noe som ikke er pantbart til din blow-off tube beholder. Kan ikke ødelegge det du får pant for.Når temperaturen ikke kan komme til gjæringsdunken, må gjæringsdunken komme til temperaturen. Og akkurat nå finnes den bare på ett bestemt sted - om du altså er en gjæringsdunk full av blivende pils som krever 11 grader.
Jeg synes forøvrig dødrom er stygt, og at det er sløsing med en verdifull ressurs. Når dunken tar 30 liter, er det ingen grunn til ikke å fylle den med 30 liter. Hva har vi avanserte blow off-systemer for om de ikke skal brukes?
Vis vedlegget 60613
Det tok vel mange år før du gikk fra kjøkken-kjele til brygge-kjele også... men jaggu laget du fantastisk godt øl da også![]()