Klær skaper ... folk?Min gode, gamle traver har fått seg julevask, og ny jakke.
Vis vedlegget 60055
Nå skal han kose seg med en overnattenmesk, nattlua er på.
Vis vedlegget 60056
God natt, gamle venn, og sov godt.
Sist jeg vaska'n på utsiden var etter mitt 2. brygg, (en Imp Stout, mitt brygg#2, 20.12.19). Den har tidligere hatt en jakke kuttet til av ett gammelt liggeunderlag, som har limt seg godt inntil kroppen pga div søl av vørter.
About time he got a little lovin'. And som fresh, new threads.
There's no such thing as a free bottle openerFornøyd med sørvis hos Bryggselv denne gang, var innom for å bl.a fylle opp en tom CO2 flaske og fikk med en gratis øljekk på kjøpet
Vis vedlegget 60046
Og her er to fine fyrer ... som ikke har meldt seg inn i Norbrygg ennå, ser det ut til. Jeg får ta dem fattKlær skaper ... folk?
Vis vedlegget 60057
Denne fargerike karen har ikke kommet ut av skapet enda, sprader rundt naken og gulper opp rosa slim gjør han også. Tvilsom type!Og her er to fine fyrer ... som ikke har meldt seg inn i Norbrygg ennå, ser det ut til. Jeg får ta dem fatt.Vis vedlegget 60077
8mm ut fra shank og overgang til 6,35mm.
Duo tight ball lock med 6,35mm slange på fat. Funker greit men syns det spruter litt ut av kranen med en gang jeg åpner den. Skal sikkert være sånn, første tappekrane jeg har. Har bare brukt piknik krane før
Vis vedlegget 59636
Vis vedlegget 59637
Jeg har samme løsning. Brukte hullsag.Hvordan tok du hull i døra, trinnbor?
Nydelig! Jeg savner mitt tappeopplegg fælt. Heldigvis er nytt kjøkken på tegnebordet.Har lenge kjempet mot å begynne med fat, men et eller annet sted går det en grense for hvor mange flasker man skal vaske i løpet av et liv. Så på black friday ble det kjøpt noe stash som ble supplert med noe annet stash på finn.no, og da var det bare å hente fram noe verktøy og bygge om et kjøleskap til et øleskap.
Kjøleskapet er fram til nå brukt som gjæringsskap, men ble erstattet med et litt større så Allrounder'n skulle slippe å stå på skrå. Det viste seg at det passet perfekt til to 19-liters fat. Tenkte å ta en tur på Biltema for å kjøpe hullsag eller bor til hullene i døra, men glemte at de stengte kl. 13 i dag. Fikk laget hull med en 21mm hole punch (??) jeg hadde liggende. Måtte bruke fil for å utvide, men det gikk greit.
Vis vedlegget 60133
Hylla bak i kjøleskapet var litt smal, så jeg måtte skru fast et strammebånd for å holde fast 2-liters flaska med CO².
Vis vedlegget 60134
Det var vanskelig å stramme til shank'ene mot plasten på innsiden av døra, så jeg måtte stive opp plasten med en trefjøl.
Vis vedlegget 60135
Kraner ble kjapt montert.
Vis vedlegget 60136
Og dryppbrett.
Vis vedlegget 60137
Så da er alt klart, mangler bare en liten detalj, øl, men det må vel ordne seg i løpet av neste år.
Hvor lenge salter du ribba ?Nå dumper butikkene julematen! 50% på ribbe på Rema. Så da lages det bacon:
Vis vedlegget 60139
Og hvorfor ikke vakuumsalting?
Sant? Hvorfor? Vakuum er jo så kjekt.Er vel ingen som diver med vakum lenger, åpen salting er tilbake nå
2 døgn, så skal den vannes ut, så lufttørkes, deretter røyking.Hvor lenge salter du ribba ?