Glenn
Norbrygg-medlem
TakkerFine etiketter.
TakkerFine etiketter.
Veldig god smak på den der, men den er ikke undermodifisert slik det står i beskrivelsen
Nedre del av bildet minner meg litt om kunsten på RiksenTestkjøring med vann, liker å ta hobbyen på alle plan så har jobbet litt med et nytt kontrollskap og styring av prosessen.
Kom over en ny programvare med veldig god forklaring til DIY oppsett her: https://bierbot.com/
Etter litt fintuning så treffer temperaturen på 45,55,64,72,77 grader. Gleder meg til neste brygg.
Vis vedlegget 65985
Sånn er det, kan aldri få nok av dupeditter og slanger når man skal operere i bryggerietNedre del av bildet minner meg litt om kunsten på Riksen
Resten så jo staselig ut...
Bortsett fra når vørteren er på gjæringskaret og det er tid for vasking..?Sånn er det, kan aldri få nok av dupeditter og slanger når man skal operere i bryggeriet
Går fort 7 timer på en god bryggedag, lite for en flott hobby. To kjeler vaskes for hånd, resten kjøres med pumpe, ikke hatt infeksjon ennå etter 170 brygg.Bortsett fra når vørteren er på gjæringskaret og det er tid for vasking..?
jaja - det opplyste eneveldet var kanskje ikke noen dårlig styreform.Vis vedlegget 65973Vis vedlegget 65974
Nytt el-skapp, med 3-fase til bryggeriet. Det vi hadde var fra 1996. Og endelig fikk jeg b(r)yggetillatelse for kjelleren godkjent av fruen.. Gleder meg. Nici
Alternativet er å stoppe litt tidligere
Imponerende at du er oppe så tidlig dagen derpå - og er i stand til å poste bilde.