Hei, vi er to ingeniørstudenter som går henholdsvis maskin- og prosessingeniør ved UiT Campus Narvik. Vi har i avsluttende hovedoppgave å designe et mikrobryggeri egnet for utsalgssteder. Vi har lite eller ingen erfaring om ølbryggerkunsten og kunne dermed trengt litt hjelp fra litt mer erfarne bryggere.
Vi skal komme med noe nytt/spesielt eller forbedre hva som allerede er på det åpne markedet av utstyr. Det vil si en løsning som ikke kan bestilles over nett pr. i dag. Siden dette anlegget skal få plass i et utsalgssted så kan ikke anlegget bli for stort. Etter å ha lest grunnleggende litteratur om ølbrygging har vi allerede fått noen ideer, men vi trenger også innspill fra erfarne bryggere. Så om noen der ute har en god idé til et nytt konsept eller hvilke enkeltkomponenter som kan forbedres blir vi veldig takknemlig om du har lyst å dele den med oss.
På forhånd takk, Andreas H. og Kristin B.
Vi skal komme med noe nytt/spesielt eller forbedre hva som allerede er på det åpne markedet av utstyr. Det vil si en løsning som ikke kan bestilles over nett pr. i dag. Siden dette anlegget skal få plass i et utsalgssted så kan ikke anlegget bli for stort. Etter å ha lest grunnleggende litteratur om ølbrygging har vi allerede fått noen ideer, men vi trenger også innspill fra erfarne bryggere. Så om noen der ute har en god idé til et nytt konsept eller hvilke enkeltkomponenter som kan forbedres blir vi veldig takknemlig om du har lyst å dele den med oss.
På forhånd takk, Andreas H. og Kristin B.