Hei,
Vurderer å droppe diacetyl rast på mitt siste pilsner-brygg.
Har brukt 3 pakker med W34/70 på 28 liter vørter, og jeg pitchet denne på 10 grader. Fikk ristet inn godt med oksygen vil jeg tro.
Jeg mener å ha riktig temperatur, oksygen og nok gjær i denne batchen til kanskje å droppe rasten.
Mener å ha lest at diacetyl rast ikke er nødvendig dersom man oppfyller disse parameterne, slik at gjæren ikke blir stresset.
Noen som vil bekrefte / avkrefte min teori ?
Vurderer å droppe diacetyl rast på mitt siste pilsner-brygg.
Har brukt 3 pakker med W34/70 på 28 liter vørter, og jeg pitchet denne på 10 grader. Fikk ristet inn godt med oksygen vil jeg tro.
Jeg mener å ha riktig temperatur, oksygen og nok gjær i denne batchen til kanskje å droppe rasten.
Mener å ha lest at diacetyl rast ikke er nødvendig dersom man oppfyller disse parameterne, slik at gjæren ikke blir stresset.
Noen som vil bekrefte / avkrefte min teori ?