Dobbelbock fra Brewing classic beers

Da er bryggingen av dobbelbock igang. Bommet på temperaturen ved mesking. Den sank altfor mye da jeg la maltposen oppi kjelen. Antagelig fordi posen var kald og fuktig. Hadde vasket den fordi jeg brygget i går også. Tilsatte litt kokende vann og satte på varme. Fikk tempen opp på 67 grader 15 minutters bannskap og fomling. Lar den stå der. Spent på effektiviteten. Den var dårlig på gårsdagens brygg.
 
Da er bryggingen av dobbelbock igang. Bommet på temperaturen ved mesking. Den sank altfor mye da jeg la maltposen oppi kjelen. Antagelig fordi posen var kald og fuktig. Hadde vasket den fordi jeg brygget i går også. Tilsatte litt kokende vann og satte på varme. Fikk tempen opp på 67 grader 15 minutters bannskap og fomling. Lar den stå der. Spent på effektiviteten. Den var dårlig på gårsdagens brygg.
Kannselert.Se bryggertabber for mere info.
 
Alle oppskriftene i BCS er i utgangspunktet allgrain som så er konvertert til ekstrakt (med beersmith tror jeg det er). Så lenge man holder seg til de oppgitte mengdene er man good to go, men skal de skaleres så må man jo regne prosenter av allgrain-mengdene og ikke ekstrakt som nevnt.
 
Tilbake
Topp