Dommerkurs i Trondheim 28. og 29. januar

Per Øyvind Arnesen

Norbrygg-medlem
Dommmerkomiteen starter med dommerkurs i Trondheim 28. og 29. januar 2017. Det starter kl. 10 begge dagene, og er ferdig kl. 16 lørdag og kl. 15 søndag.

Kurset blir holdt på Gløshaugen, nærmere adresse blir avklart. På lørdag etter kurset er det praktisk trening på et egnet skjenkested.

Deltagerne oppfordres til å ta med eksempler på hjemmebrygg som noe har gått skeis med (eller noe som er veldig godt). Vi må da ha nok til at alle kan få smake, så du må ta med minst 2 liter (kanskje mer hvis det blir veldig mange, det opplyser vi da om på forhånd).

Påmelding skjer ved å fylle ut følgende skjema:

https://goo.gl/forms/sj0VKd0LKmdGzWA42

Kurset er gratis for Norbryggmedlemmer, og du må være medlem for å delta. Norbrygg forventer også at alle som deltar på kurs stiller til eksamen og bidrar til bedømming av øl i Norbryggsammenheng. Blir det flere påmeldte enn plasser vil vi ta en utvelgelse blandt de påmeldte – alle får beskjed i god tid før kursstart.

Tusen takk til Sigrid Ruyter Smolan som hjelper til!
 
Hvordan blir det med eksamen for de som deltok på kurs i Trondheim i høst? Vi ble forespeilet eksamen i januar, men har ikke hørt noe enda. Har også sendt mail til Christensen uten å få svar.
 
Er dere kommet lengre i å sette en dato for eksamen? Tenker det kan være greit for oss som tok kurset i høst å friske opp litt, da er det enklere å ha en dato å jobbe opp mot.
 

Frode Krogstad

Fylkesstyre
Rett adresse for spørsmål rundt eksamen er domkom@norbrygg.no. Da treffer du de som jobber med å arrangere eksamen, som ikke er spesielt aktive brukere av forumet.

Helt riktig det, men til informasjon angående denne spesifikke saken, så fikk jeg informasjonen fra Anders C og Per Øyvind A direkte. Så det vil ikke gi noe annet svar å sende dem epost nå annet en at det kommer snart en epost med informasjon om nett eksamen til deltagere :)
 
Topp