Hei! Vurderer å gå til innkjøp av en Fermzilla for å prøve meg på gjæring under trykk. Ser så lettvint ut å ha ferdigkarbonert øl når gjæringen er ferdig.
Men så har jeg hørt at mange syntes at ølet blir for lite karbonert på denne måten.
Så er da spørsmålet mitt:
Er det mulig å tilsette mer co2 etter endt gjæring å bare la den stå en stund før flasking eller ta det over på fat? F. Eks om jeg gjærer det på 1bar, for så å øke til 1.7 og la det stå i noen dager?
Beklager om det allerede ligger ute et svar om dette, men jeg fannt det ikke
Men så har jeg hørt at mange syntes at ølet blir for lite karbonert på denne måten.
Så er da spørsmålet mitt:
Er det mulig å tilsette mer co2 etter endt gjæring å bare la den stå en stund før flasking eller ta det over på fat? F. Eks om jeg gjærer det på 1bar, for så å øke til 1.7 og la det stå i noen dager?
Beklager om det allerede ligger ute et svar om dette, men jeg fannt det ikke