Du vil nok få et større maltpreg kontra humlepreg (noe jeg regner med du ikke har uhorvelig mye av uansett).
Litt mindre fruktpreg er kanskje også å forvente, men jeg regner igjen med at maltbasen din ville maskert det uansett.
Dette er malten
4,4 kg pale ale
500 g bisquit
350 g caramunich I
300 g krystall (150L)
100 g puffet hvetemalt
100 g carafa spesial I
500 g lys kandissukker (tror jeg har medium som blir brukt)
Ups, sorry, jeg leste litt feil. Jeg trodde du bytta TIL wlp013.
Da vil du få et litt lettere maltpreg heller, og litt "renere" smaker.
Steike, så god hjelp jeg er her... Noen ta over.
Jeg har brukt 1056 flere ganger, med godt resultat. Veldig ren og grei smak. WLP013 har jeg aldri brukt, og er derfor ukjent med hva den gjæren bringer av smaksbilde.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.