Den noe selvmotsigende tittelen taler vel for seg, men lurer altså på om noen har noen innspill til den enkle oppskriften som følger?
Maris Otter Pale Malt7EBC5500g
Mesk: 67-68 C 75 min (i påsa)
OG: 1057
Humle
First Gold8.4%alpha50g30minutes
First Gold8.4%alpha50g10minutes
First Gold8.4%alpha50g1minutes
First Gold8.4%alpha50gdryhopped
49 IBU
Gjær: WLP028 Edinburgh Ale eller noe annet egna.
De fleste vil vel se at det er snakk om en SMaSH. Tanken var å lage en (india?) pale ale med engelske ingredienser, der humla kommer godt fram som i en amerikansk IPA/PA.
Er vel først og fremst interessert i innspill på humleskjema. Blir det i overkant bittert / mye aroma?
Hva med gjær? Har altså brukt nevnte gjær i 'vanlig' IPA før med stort hell, og tenkte jo som så at den burde være innafor også her. Er åpen for forslag, så lengde den er engelsk...
Maris Otter Pale Malt7EBC5500g
Mesk: 67-68 C 75 min (i påsa)
OG: 1057
Humle
First Gold8.4%alpha50g30minutes
First Gold8.4%alpha50g10minutes
First Gold8.4%alpha50g1minutes
First Gold8.4%alpha50gdryhopped
49 IBU
Gjær: WLP028 Edinburgh Ale eller noe annet egna.
De fleste vil vel se at det er snakk om en SMaSH. Tanken var å lage en (india?) pale ale med engelske ingredienser, der humla kommer godt fram som i en amerikansk IPA/PA.
Er vel først og fremst interessert i innspill på humleskjema. Blir det i overkant bittert / mye aroma?
Hva med gjær? Har altså brukt nevnte gjær i 'vanlig' IPA før med stort hell, og tenkte jo som så at den burde være innafor også her. Er åpen for forslag, så lengde den er engelsk...