Noen som har en formening om hvordan denne ser ut? Etter hva jeg kan se i typebetegnelsen til Danske øldommere så ser den egentlig helt grei ut.
Bør jeg gå for 002? Vil gjerne ha littegranne fylde. det har blitt mange tørre øl i det siste.
The Golden Years Style: Engelsk Golden Ale Brewer: Runar Stock
Statistics
Volume: 25 liters
OG: 1049
FG:
Alcohol: 4.6 % by vol.
Colour: 11 EBC (Golden)
Bitterness: 35 IBU
BU/GU: 0.71
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 4500 g
Wheat Malt 3 EBC 500 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 50 g
Mash schedule: 65 degrees for 60 minutes, 78 degrees for 10 minutes.
Hops
Goldings 6.4% alpha 30 g 30 minutes
Cascade 7% alpha 20 g 30 minutes
Goldings 6.4% alpha 50 g 5 minutes
Cascade 7% alpha 20 g 5 minutes
Cascade 7% alpha 16 g dry hopped
Fermentation
Yeast: WLP002 English Ale
Comments:
6l vanntap mesk. Totalt 37l
12l @ 74°C -> 65°C +4,2g CaSO4
8.5l @ 100°C -> 78°C +3g CaSO4
16.5l 77°C til skylling. +5,8g CaSO4
13g CaSO4 fordelt på alt vann.
Bør jeg gå for 002? Vil gjerne ha littegranne fylde. det har blitt mange tørre øl i det siste.
The Golden Years Style: Engelsk Golden Ale Brewer: Runar Stock
Statistics
Volume: 25 liters
OG: 1049
FG:
Alcohol: 4.6 % by vol.
Colour: 11 EBC (Golden)
Bitterness: 35 IBU
BU/GU: 0.71
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 4500 g
Wheat Malt 3 EBC 500 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 50 g
Mash schedule: 65 degrees for 60 minutes, 78 degrees for 10 minutes.
Hops
Goldings 6.4% alpha 30 g 30 minutes
Cascade 7% alpha 20 g 30 minutes
Goldings 6.4% alpha 50 g 5 minutes
Cascade 7% alpha 20 g 5 minutes
Cascade 7% alpha 16 g dry hopped
Fermentation
Yeast: WLP002 English Ale
Comments:
6l vanntap mesk. Totalt 37l
12l @ 74°C -> 65°C +4,2g CaSO4
8.5l @ 100°C -> 78°C +3g CaSO4
16.5l 77°C til skylling. +5,8g CaSO4
13g CaSO4 fordelt på alt vann.