Hei
Jeg er en amatør brygger som bruker (stort sett) Coopers maltekstrakt, humle fra Petit og tørrgjær. Enkle greier, men det blir godt øl.
Nå nærmer julen seg med stormskritt og jeg kunne tenke meg å brygge noe julegodt. Er det noen som har noen enkle tips for å få litt mere julesvung over ølet? Etter å ha søkt på forumet ser jeg mange diskusjoner går på å bruke mange forskjellige malt typer. Jeg så mere for meg å ha i noe krydder eller lignende. Forslag?
Jeg er en amatør brygger som bruker (stort sett) Coopers maltekstrakt, humle fra Petit og tørrgjær. Enkle greier, men det blir godt øl.
Nå nærmer julen seg med stormskritt og jeg kunne tenke meg å brygge noe julegodt. Er det noen som har noen enkle tips for å få litt mere julesvung over ølet? Etter å ha søkt på forumet ser jeg mange diskusjoner går på å bruke mange forskjellige malt typer. Jeg så mere for meg å ha i noe krydder eller lignende. Forslag?