Den der er så fin, at du burde lagre den på stua!
Hehe. Kombi Sous Vide og bryggeri.
Jeg så nylig 10L ved siden av 20L hos Bryggselv i Oslo. Er nok kjekt å kunne brygge 20L i blant. Særlig hvis man er to eller ønsker å dele mye.
Jeg brygger dog mest alene og er glad i variasjon. Ender nok med å kjøpe 10L. Perfekt med 15-20 0,5L-flasker pr batch, eller 9L cornelius.
Størrelsen og håndterligheten med 10L-utgaven taler høyt min vei.
1070?? Klarer du så mye med den altså?Hvis du baserer deg på kun all grain og enkelmesk så ser 1070 ut til å være et øvre tak av hva du kan forvente ved god uttelling.
Gikk greit med 2.8 kg
Måtte bare bruke litt tid på å fylle opp maltrøret.
I starten var flyten gjennom maltrøret dårlig . Måtte faktisk stoppe å røre 4 ganger.
Tipper det kan ha noe med at jeg knuste malten litt for fin..
Målte O.G med refraktometer og hydrometer
Refraktometer 1.063
Hydrometer 1.065
Estimert O.G var 1.061 ved 75 % effektivitet .
40 grader
63 grader - 70 min
73 grader - 5 min
78 grader - 5 min
Kok 80 min
Total 11 liter
Ble ca 10 liter I gjæringsbøtta og 1 liter igjen I kjelen.
Sent fra min SM-G900F via Tapatalk