Erstatning for flaket mais fra vinogbar....?

Hei samtlige fyllebøtter  :biersmile:

Jeg har i et av mine faste brygg en del flaket mais som jeg har kjøpt hos vinogbar.no, denne er jo fin og grei den, men om jeg bare trenger noen kilo av denne er det jo litt kjipt å bestille og betale frakt og mye greier...
Hva er forskjellen på denne og first price cornflakes?
er det evnt noe på felleskjøpet?

Noen som vet noe?
 
Har brukt corn flakes i et par brygg og det fungerte helt fint det.  Trur ikke det er så mye salt at det er noe problem.
 
Corn flakes er dessuten tilsatt en del sukker. Se http://www2.kelloggs.com/ProductDetail.aspx?id=449
 
Jeg hadde like gjerne skippet maisflak. Det tilfører minimalt med smak uansett. Bytt eventuelt ut med pale/pilsnermalt og litt sukker.
 
Liker ikke mais i brygging av en enkel grunn: Maisflak er notorisk kjent for å trekke til seg lukt fra omgivelsene. Har du en litt fuktig kjeller eller litt "ungkars-kåk" kan du banne på at dette preget vil sette seg i ølet.

En annen erstatning kan være Uncle-Bens hurtigris. Det er i praksis dampet ris som er kvernet opp til mel, og etterpå ekstrudert og tørket til å ligne riskorn.
Rævva i matlaging - men supert til hjemme-brygging. Jeg har brukt det i et par ultralyse lagerøl.
 
Ok, takk for flere motstridende svar ;-)

Da tror jeg at jeg prøver engang med noe skikkelig billig cornflakes, så får jeg heller se hvordan dette blir...

og kanskje en gang helt uten, for å se om den i det hele tatt trengs...
 
Torgny Olai Carlsen skrev:
Ok, takk for flere motstridende svar ;-)

Da tror jeg at jeg prøver engang med noe skikkelig billig cornflakes, så får jeg heller se hvordan dette blir...

og kanskje en gang helt uten, for å se om den i det hele tatt trengs...
Hva ble resultatet?
 
Tilbake
Topp