1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Etter kjøling

En tråd i 'Romsdal hjemmebryggarlaug' startet av Sviss, 19 Apr 2016.

  1. Sviss

    Sviss
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Molde
    Hei bryggere
    Jeg skal sette en American ale nå til helga og lurer på om vørteren kan stå i kokeren med lokket på over natta etter kjøling, dette for å få trub til å synke.
     
  2. Mats Ø.

    Mats Ø.
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Trub er ikke farlig og påvirker klarhet og smak i ølet(etter egen forskning og lesning på nettet) i liten grad. Jeg har gjort dette sjøl fordi kjøleren min ble ødelagt. Ølet ble nydelig.
     
    Sviss liker dette.

Del denne siden