Torbjørn Aasen
Norbrygg-medlem
En litt frustrert som under her nå
Jeg er på mitt 5te brygg nå. Det er en Farm House Ale.
Alt har godt veldig bare takket være menge fine innlegg her.
Ølet har stått til karbonering 14 dag ved 25°c.
Jeg mener jeg kokte lake med 6gr. Pr liter øl men når en tenker på det så blir en jo usikker.
Jeg satte det i kjøleskapet og i går kveld åpnet jeg en flaske for å prøvesmake.
Det var helt dødt. Dette skulle være et jubileums øl til min kones 50 års dag.
Alt er tappet på 0,33 flasker.
Er da bare å tømme ut eller er det noen mulighet for å få noe futt i det.
Om det kan tappes ut av flasker og over på fat så må jeg kjøpe meg noen fat i tilfelle.
Håper på svar siden hun har bursdag til helga
Jeg er på mitt 5te brygg nå. Det er en Farm House Ale.
Alt har godt veldig bare takket være menge fine innlegg her.
Ølet har stått til karbonering 14 dag ved 25°c.
Jeg mener jeg kokte lake med 6gr. Pr liter øl men når en tenker på det så blir en jo usikker.
Jeg satte det i kjøleskapet og i går kveld åpnet jeg en flaske for å prøvesmake.
Det var helt dødt. Dette skulle være et jubileums øl til min kones 50 års dag.
Alt er tappet på 0,33 flasker.
Er da bare å tømme ut eller er det noen mulighet for å få noe futt i det.
Om det kan tappes ut av flasker og over på fat så må jeg kjøpe meg noen fat i tilfelle.
Håper på svar siden hun har bursdag til helga