fat nøkkel / G nøkkel

Oddvar Demmo skrev:
bozo skrev:
Bjarte H skrev:
Buster skrev:
Foreløbig har jeg ingenting,foruten [...] og verdens beste TIG sveiser i baklomma.

Da er du heldigere enn de fleste!

Hvis jeg forstår spørsmålet korrekt:
Koblinga kalles en g eller grundy kobling. Kobler på koblinga på toppen, når du setter på koblinga presser du ventilen i fatet ned slik at ventilen åpner. Når du tar av g koblinga tetter ventilen og fatet er tett..

Bruker selv g fat, godt førnøyd med de! Pass på renhold av ventil hvis du tar av og på kobling..

Jepp, et bra system som ikke krever at du "blåser" fatet tett som på corny.

Brukere da kun co2 til aa karbonere med ola med,,ingen sukkerlake paa fatene?
 
Hei igjen, du kan velge. Man kan fint karbonere med sukker med det vil jo gi endel mer bunnfall i fatet. Jeg karbonerer kunstig
 
Tilbake
Topp