ferdig med det meste

magne1972

Moderator
må dele mitt nye bryggeri her, men bildene kommer så som så...
 

Vedlegg

  • IMG_0397.JPG
    1,9 MB · Sett: 428
  • IMG_0398.JPG
    IMG_0398.JPG
    1,6 MB · Sett: 405
  • IMG_0400.JPG
    IMG_0400.JPG
    2,2 MB · Sett: 423
fortsettelsen følger....
 

Vedlegg

  • IMG_0402.JPG
    850,8 KB · Sett: 405
  • IMG_0401.JPG
    IMG_0401.JPG
    1,2 MB · Sett: 372
  • IMG_0404.JPG
    1,9 MB · Sett: 406
  • IMG_0403.JPG
    2,1 MB · Sett: 432
  • IMG_0402.JPG
    850,8 KB · Sett: 411
  • IMG_0401.JPG
    IMG_0401.JPG
    1,2 MB · Sett: 396
  • IMG_0403.JPG
    2,1 MB · Sett: 401
Jørgen G skrev:
De vannkokerelementene så kjente ut :p Vært på Europris?
jepp:)
kjølebaggen de står i er fra der også.
under testkjøringen i går, gjikk det superkjapt og varme opp 25 liter vann til 70 grader med et slik system... :)
 
Hei lurer på en ting ser du har 2 kjølebokser.
Er heilt grønn, men har forstått at den ene er til mesking,men hva er den andre til?
 
Den andre benyttes til varmtvann for kontinuerlig skylling av mesken etter 60 - 90 minutter. Vannmengden i denne vil være ca. tilsvarende det ferdige antall liter du brygger.
 
Jens Martinsen skrev:
Den andre benyttes til varmtvann for kontinuerlig skylling av mesken etter 60 - 90 minutter. Vannmengden i denne vil være ca. tilsvarende det ferdige antall liter du brygger.
Ja, som regel, men jeg kjører batch-sparging, så jeg bruker den nederste kjølebagen som vannkoker:)
Den inneholder 2 varme-ellementer, en sirkulasjonspumpe og en temperaturkontroller. Samt en pumpe for å flytte vann over til mesken.
Fordelen med kjølebag isteden for kjele er: alt i ett(trenger ikke kokeplate)
Effektiv pga. veldig lite varmetap til rommet, og den er lett!
 
Tilbake
Topp