Fermentis Safbrew S33 Safale S-33. Bruksområde og fordeler og ulemper

Min erfaring med S-33 er at den gjærer ut akkurat like dårlig som Windsor, men det var selvsagt planen når man lager alkoholfritt øl og mesker på 86°C.... ;) Syntes faktisk S-33 ble raskere drikkeklar. Windsor har en gjærsmak som henger igjen og som trenger litt mer tid for å bli klar etter gjæring. Så for slike øl blir S-33 mitt standardvalg fremover!

1762766276195.png
 
Min erfaring med S-33 er at den gjærer ut akkurat like dårlig som Windsor, men det var selvsagt planen når man lager alkoholfritt øl og mesker på 86°C.... ;) Syntes faktisk S-33 ble raskere drikkeklar. Windsor har en gjærsmak som henger igjen og som trenger litt mer tid for å bli klar etter gjæring. Så for slike øl blir S-33 mitt standardvalg fremover!
Min havnet på 0.65 % (i teorien)
Gjæret ferdig nesten over natta.
Ble godt drikkende. Smakte mere øl en det meste jeg har smakt av alkoholfritt øl.
 
Tilbake
Topp