Kloakk
Norbrygg-medlem
Jeg ser det har kommet tørr brett.
På siden til Brewshop leser jeg dette:"Bruk:
Tilsett 5 til 10 gram sukker per liter øl for å oppnå en ekstra metning på 2,5 til 5,0 g/L CO2. Tilsett den rehydrerte gjæren.
Karbonering vil bli oppnådd i løpet av 1 til 3 måneders modning."
Så da blir mitt dumme spørsmål, hva er grunnen til at ikke den opprinnelige gjæra skulle spise sukkeret og karbonerer ølet på en til to uker som vanlig?
SafBrew BR-8 - 5g
SafBrew™ BR-8 er den første Brettanomyces bruxellensis-gjæren i tørr form for hjemmebryggere. Den tilbyr alle funky smaksfordelene til
brewshop.no
På siden til Brewshop leser jeg dette:"Bruk:
Tilsett 5 til 10 gram sukker per liter øl for å oppnå en ekstra metning på 2,5 til 5,0 g/L CO2. Tilsett den rehydrerte gjæren.
Karbonering vil bli oppnådd i løpet av 1 til 3 måneders modning."
Så da blir mitt dumme spørsmål, hva er grunnen til at ikke den opprinnelige gjæra skulle spise sukkeret og karbonerer ølet på en til to uker som vanlig?