Dama og to kompiser snakka om å feire en felles 30-årsdag, så var det snakk om at jeg skulle brygge ca en 60-litersbatch, som de regnet med var i overkant mye (skulle det bli for mye gjør ikke det meg noe )
Etter mye frem og tilbake fikk jeg beskjed om å droppe det, det ble ikke noen stor felles feiring, helt til i kveld hvor jeg plutselig fikk beskjed om at den 26. oktober, altså om mindre enn tre uker skal de ha fest med ~80 deltagere....
Nå er gode råd dyre! Jeg har en Sierra Nevada Pale Ale-klon som blir klar, men trenger minst en vanlig batch til, og jeg rekker ikke brygge stort før over helga...
Jeg tenker at jeg kan f.eks brygge enda en av den samme som straks er ferdig og kaste den rett over gjæra, da bør vel dèt gå fort, men jeg mangler fremdeles 20 liter... (eller mer..)
Temperaturen for tida tilsier vel at jeg KAN brygge lager uten mye om og men og, men holder det på tid?
Det skal tappes på fat, så tida for karbonering kan reduseres vesentlig..
Etter mye frem og tilbake fikk jeg beskjed om å droppe det, det ble ikke noen stor felles feiring, helt til i kveld hvor jeg plutselig fikk beskjed om at den 26. oktober, altså om mindre enn tre uker skal de ha fest med ~80 deltagere....
Nå er gode råd dyre! Jeg har en Sierra Nevada Pale Ale-klon som blir klar, men trenger minst en vanlig batch til, og jeg rekker ikke brygge stort før over helga...
Jeg tenker at jeg kan f.eks brygge enda en av den samme som straks er ferdig og kaste den rett over gjæra, da bør vel dèt gå fort, men jeg mangler fremdeles 20 liter... (eller mer..)
Temperaturen for tida tilsier vel at jeg KAN brygge lager uten mye om og men og, men holder det på tid?
Det skal tappes på fat, så tida for karbonering kan reduseres vesentlig..