@Brede vant NM Belgisk klasse med BE-134. Den er vanvittig god.
Vil det bli et veldig annet øl om jeg bytter ut EKG med Mittelfrueh? Jeg har den liggende, men kan jo bare kjøpe EKG om det trengs.
Vil det bli et veldig annet øl om jeg bytter ut EKG med Mittelfrueh? Jeg har den liggende, men kan jo bare kjøpe EKG om det trengs.
Neida, bare å kjøre på med Mittelfrüh. Det er ikke stort man merker til humlen i en saison. Her er det gjæren som er stjernen.Vil det bli et veldig annet øl om jeg bytter ut EKG med Mittelfrueh? Jeg har den liggende, men kan jo bare kjøpe EKG om det trengs.
Er oppskrift og fremgangsmåte tilgjengelig?
Det er den han har brukt ja.Tror den er ganske close to d'Erpe-Mere
Never change a winning teamJeg lurer på hvor mange ganger den tråden har blitt linket til på forumet
Du må nok hjelpe til med ekstra varme etter stormgjæringen. Har du en Inkbird eller tilsvarende er det lett.Har du mer detaljer om gjæringsforløpet enn "Start fermentation at 20 C and increase gradually to 27 C."?
La den øke til 27 så for den selv klarer? Hjelpe til med ekstra varme?
Står den uten ekstra varme under stormgjæringen?Du må nok hjelpe til med ekstra varme etter stormgjæringen. Har du en Inkbird eller tilsvarende er det lett.
Jeg har brukt denne gjære en rekke ganger med godt resultat. Jeg kjøler vørteren til 20C lar den stå i romtemperatur i 24 timer. Setter dunken på en 25 watt varmeplate som bringer temperaturen opp til 27 C.