Har nylig tappet en ale som stort sett er brygget på palemalt, men med litt krystall- og bittelitt røykmalt. Gjæra er WLP 007 og humla er Fuggles og EKG-blomst. Gjæringstemp ca 19-20 grader C.
Synes at det har en liten, men absolutt merkbar bismak av fjøs, særlig rett etter at ølet er tappet fra fatet. Blir mer eller mindre borte når glasset får stått en stund. Det merkes også mest på det første glasset som tappes for dagen (kvelden).
Noen som har vært borti dette før?
Hva kan det komme av?
Ølet er for øvrig særdeles godt på alle måter.
:godtoel:
Synes at det har en liten, men absolutt merkbar bismak av fjøs, særlig rett etter at ølet er tappet fra fatet. Blir mer eller mindre borte når glasset får stått en stund. Det merkes også mest på det første glasset som tappes for dagen (kvelden).
Noen som har vært borti dette før?
Hva kan det komme av?
Ølet er for øvrig særdeles godt på alle måter.
:godtoel: