At mais ikke bidrar med særlig smak er vel også en grunn til at øl med stor andel mais blir sett ned på av ølgeeks, nettopp på grunn av at disse ølene er tamme i smaken og smaker "som vann".
Hadde likevel vært artig å prøvd å meske diverse utradisjonelle kilder til stivelse; rødbeter og neper er to ting jeg kommer på som sikkert tilfører ølet noe smak. Om det blir godt er jo et helt annet spørsmål... Men kanskje man finner noe lurt om man tenker seg litt om og eksperimenterer litt.
Såvidt jeg har forstått kan man meske alt så lenge gjennomsnittlig dastic power i mesken ikke kommer under 50. "Eksotiske" stivelser bidrar da med 0, og så er det bare å bruke oversikten til å regne ut hvor mye maisflak (eller rødbeter ) man kan bruke.
Hadde likevel vært artig å prøvd å meske diverse utradisjonelle kilder til stivelse; rødbeter og neper er to ting jeg kommer på som sikkert tilfører ølet noe smak. Om det blir godt er jo et helt annet spørsmål... Men kanskje man finner noe lurt om man tenker seg litt om og eksperimenterer litt.
Såvidt jeg har forstått kan man meske alt så lenge gjennomsnittlig dastic power i mesken ikke kommer under 50. "Eksotiske" stivelser bidrar da med 0, og så er det bare å bruke oversikten til å regne ut hvor mye maisflak (eller rødbeter ) man kan bruke.