Flask eller kast?

Skulle brygge en IPA i julen, men dårlig utbytte (50%) gjør at brygget blir en Pale Ale. Relativt sikker på at dette skyldes slurv med temperaturmåling og at jeg mesket for høyt. OG havnet på 1.045.

Etter noen uker så har jeg målt gravity til 1.017 som er ganske høyt (gjærtype S-05). Har smakt på brygget og det smaker ikke vondt, men ikke spesielt godt heller.

Hva sier dere, skal jeg flaske brygget, eller kaste det?
 
Er vel eit spørsmål om kva du skal bruke det til. Fyll eller kos :)

frå min HTC "smart-tellefon "
 
Helstekt okse i ølsaus. Hehe...

Tappet det på flasker i går. Får håpe det blir drikkenes. Har uansett noen gnitne kompiser som helt sikkert setter pris på gratis øl.
 
  • Like
Reaksjoner: JoW
Dette kan bli veldig godt med litt lagring. IPA og andre humlerike øltyper har godt av å stå litt for å tone ned den skarpe bitterheten mener jeg. :) du har ingenting å tape på å flaske og alt å tape om du velger å helle det ut ;)
 
En ørliten digresjon til siste kommentar; Er det ikke bedre å roe ned litt på aromahumlen, hvis man må lagre IPA'en for å tone det ned?
 
Tilbake
Topp