HelNor
Norbrygg-medlem
Her om dagen jekka jeg en flaske IPA som gikk nesten rett i taket - hvertfall over bordet og i sofaen! De andre flaskene fra samme brygg har svart med et moderat "Pff" ved jekking - altså mer normal oppførsel.
Vi heller karboneringssukkeret (hittil stort sett 6-7 gr/liter, mengde vann litt mer på slump) i en dunk og stikker om øllen, ved hjelp av hevert, umiddelbart før flasking. Er forklaringa så enkel som at vi ikke har fått sukkerlaken jevnt fordelt i brygget?
Da må vi i så fall gå tilbake til hestesprøyta :hmm:
Vi heller karboneringssukkeret (hittil stort sett 6-7 gr/liter, mengde vann litt mer på slump) i en dunk og stikker om øllen, ved hjelp av hevert, umiddelbart før flasking. Er forklaringa så enkel som at vi ikke har fått sukkerlaken jevnt fordelt i brygget?
Da må vi i så fall gå tilbake til hestesprøyta :hmm: