Jeg skal lage to øltyper til bryllup, en lys og en mørk. Det er er i slutten av februar så tid er en faktor her. Har en Belgisk Blonde som står på fjerde dagen nå (med Safbrew T-58 så skal være klar ila 2-3 dager).
Jeg trenger imidlertid innspill på den mørke varianten. Den skal være "folkelig"; ikke for tung , ikke for krass i bitterhet m.a.o en øl du kan drikke flere flasker av. Samtidig skal den stå i kontrast til den lyse, altså ha mer kropp, bittherhet og humle/krydder. Jeg tenker litt på en amber eller red ale men har aldri brygget dette selv.
Innspill tas imot med takk!
Jeg trenger imidlertid innspill på den mørke varianten. Den skal være "folkelig"; ikke for tung , ikke for krass i bitterhet m.a.o en øl du kan drikke flere flasker av. Samtidig skal den stå i kontrast til den lyse, altså ha mer kropp, bittherhet og humle/krydder. Jeg tenker litt på en amber eller red ale men har aldri brygget dette selv.
Innspill tas imot med takk!