Jeg har lite kontroll på de kjemiske prosessene her, men forsøker å få med meg litt.
Janish publiserte tidligere en artikkel om humler på varmside.
Her kom spesielt Idaho 7 veldig godt ut.
http://scottjanish.com/survivables-unpacking-hot-side-hop-flavor/
Likevel har den ikke helt fått fotfeste her på forumet. Er det noen som har testet denne på varmside slik Janish foreslår?
Idaho 7 er spesielt rik 4 komponenter som er gunstige på varm side.
Men samme undersøkelsen fra Yakima viser at Talus (HBC692) og Loral har enda mer linalool and geraniol.
Er det noen som har testet
Idaho7, Talus og Loral som humlebase på varmside?
Eller tenker jeg helt feil her? Jeg finner svært få treff på nett når jeg søker etter oppskrifter og disse humlene i kombinasjon. Siden dette er enkel tilgjengelig informasjon fra Janish får det meg til å tenke at dette kanskje ikke er en veldig god kombinasjon likevel?
Er det noen som har testet?