Tenkte å ikke blande inn for mye dilldall, for å se hva denne gjæren gjør. Og evt spe på "mangler" neste gang.
Batch Size (fermenter): 33,00 l
Bottling Volume: 30,00 l
Estimated OG: 1,061 SG
Estimated Color: 6,9 EBC
Estimated IBU: 30,1 IBUs
Boil Time: 90 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
7,40 kg Pilsner (2 Row) Ger (2,0 EBC) Grain 1 79,1 %
0,75 kg Wheat Malt, Ger (5,1 EBC) Grain 2 8,0 %
0,60 kg Munich Malt - 10L (17,7 EBC) Grain 3 6,4 %
0,60 kg Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) Sugar 4 6,4 %
45,00 g Hallertauer [4,80 %] - Boil 90,0 min Hop 5 15,5 IBUs
75,00 g Hallertauer [4,80 %] - Boil 20,0 min Hop 6 14,6 IBUs
65,00 g Hallertauer [4,80 %] - Boil 0,0 min Hop 7 0,0 IBUs
1,0 pkg Belgian Saison I Ale (White Labs #WLP565 Yeast 8 -
Tenkte å meske på 64C i 90 minutter og gjære veldig høyt.
Batch Size (fermenter): 33,00 l
Bottling Volume: 30,00 l
Estimated OG: 1,061 SG
Estimated Color: 6,9 EBC
Estimated IBU: 30,1 IBUs
Boil Time: 90 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
7,40 kg Pilsner (2 Row) Ger (2,0 EBC) Grain 1 79,1 %
0,75 kg Wheat Malt, Ger (5,1 EBC) Grain 2 8,0 %
0,60 kg Munich Malt - 10L (17,7 EBC) Grain 3 6,4 %
0,60 kg Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) Sugar 4 6,4 %
45,00 g Hallertauer [4,80 %] - Boil 90,0 min Hop 5 15,5 IBUs
75,00 g Hallertauer [4,80 %] - Boil 20,0 min Hop 6 14,6 IBUs
65,00 g Hallertauer [4,80 %] - Boil 0,0 min Hop 7 0,0 IBUs
1,0 pkg Belgian Saison I Ale (White Labs #WLP565 Yeast 8 -
Tenkte å meske på 64C i 90 minutter og gjære veldig høyt.