Frustrert ang mål i div former

S1000xr

Norbrygg-medlem
Brygger vanligvis 25 l , har kuttet ut flasking for mye arb, så har kjøpt en del Corneliusfat, selvsagt så må de være 19 l, fåes i 5 og 9 liter, hvorfor ikke i 23-25 liter ?

Så skal øllet karboneres, på Bryggselv sine oppskrifter står der x antall Volumer... på mine målere står der selvsagt psi og bar,

Etter brygging så skal det vaskes og da bruker jeg dl og cl, så dukker selvsagt måleform Oz opp :)

hvorfor ikke lage Europeisk standard på mål og utstyr fra brygg til gjæring ?

Fortsatt God Jul
 
Corneliusfat er ikkje spesifikt laga til 25l oppskrifter til heimebrygging av øl. Opprinneleg er dei vel laga til brusindustrien.
Ser at amerikanske oppskrifter er ofte skalert til 19L
Volum co2 er ønsket nivå av karbonering. Kor høgt trykk du må ha for å oppnå det kjem an på temperaturen du karbonerer i.
Ounces er vel berre brukt på amerikanske vaskemiddel. Men skal være einig i at det kjekkaste hadde våre om alle gikk over til metrisk (i alle sammenhengar)
 
Tilbake
Topp