Oddvar Demmo
Norbrygg-medlem
Jeg vet egentlig ikke om gjær fra 14. november er gammel.
Jeg startet pakkene i ettermiddag, Wyeast 3333, nå er de ganske oppblåst og imorgen regner jeg med de er ganske harde.
Da lurer jeg på om det er nok sukkerstoff i pakkene at de kan sprekke før søndag da jeg får brygget.
Jeg har erfart med yngre pakker at de ikke blåser seg så fort opp så derfor var jeg så tidlig ute denne gangen.
En starter må trasporteres i bil og.. med den risiko det innebærer, den er tryggere i pakkene hvis de ikke sprekker da.
Jeg startet pakkene i ettermiddag, Wyeast 3333, nå er de ganske oppblåst og imorgen regner jeg med de er ganske harde.
Da lurer jeg på om det er nok sukkerstoff i pakkene at de kan sprekke før søndag da jeg får brygget.
Jeg har erfart med yngre pakker at de ikke blåser seg så fort opp så derfor var jeg så tidlig ute denne gangen.
En starter må trasporteres i bil og.. med den risiko det innebærer, den er tryggere i pakkene hvis de ikke sprekker da.