Har stående en Amundsen Modern Day IPA klone til gjæring nå.
Har fatet noen brygg i det siste, og har da brukt gelatin i lyse typer. Nærmest magisk virkning fra tåke til krystall på et par dager.
Driver og veier for og i mot å gjøre det samme med IPA'en. Bekymringen er at gelatinen skal reise avgårde med noe/mye av tørrhumlesmaken.
Er klar over at tåket IPA er helt normalt, og jeg bryr meg katta selv.
Greia er at jeg liker å servere hjemmebrygg til venner og bekjente som er forholdsvis lite bevandret med andre øltyper enn filtrert butikkpils, og har lagt merke til at de gjerne blir skeptiske i utgangspunktet før de har smakt.
Har norbrygg gjengen noen betrakninger om gelatin i IPA?
Har fatet noen brygg i det siste, og har da brukt gelatin i lyse typer. Nærmest magisk virkning fra tåke til krystall på et par dager.
Driver og veier for og i mot å gjøre det samme med IPA'en. Bekymringen er at gelatinen skal reise avgårde med noe/mye av tørrhumlesmaken.
Er klar over at tåket IPA er helt normalt, og jeg bryr meg katta selv.
Greia er at jeg liker å servere hjemmebrygg til venner og bekjente som er forholdsvis lite bevandret med andre øltyper enn filtrert butikkpils, og har lagt merke til at de gjerne blir skeptiske i utgangspunktet før de har smakt.
Har norbrygg gjengen noen betrakninger om gelatin i IPA?