Har gått over fra å karbonere fatene mine med sukker, til å karbonere med CO2. Har lagt merke til at det nå er en del gjær som danser rundt i fatet. Regner med at det er pga at den ikke får spist seg mett på sukker og lagt seg naturlig i bunn etter endt oppdrag.
Har latt fatene stå stille en lang stund og det hjelper ikke noe særlig å tappe ut den første halvliteren heller. Gjæren er like ivrig, selv etter uker. Temperaturen ligger rundt 4-5 grader i fatene.
Flaskene fra samme brygg har ikke samme problemer, der legger gjæren seg pent og pyntelig i bunn av flaska.
Noen som har et aldeles strålende tips? har jeg gått glipp av noe essensielt? Tapper fra gjæringsdunk til fat, setter til trykk og lar det stå en ukes tid.
Har latt fatene stå stille en lang stund og det hjelper ikke noe særlig å tappe ut den første halvliteren heller. Gjæren er like ivrig, selv etter uker. Temperaturen ligger rundt 4-5 grader i fatene.
Flaskene fra samme brygg har ikke samme problemer, der legger gjæren seg pent og pyntelig i bunn av flaska.
Noen som har et aldeles strålende tips? har jeg gått glipp av noe essensielt? Tapper fra gjæringsdunk til fat, setter til trykk og lar det stå en ukes tid.