1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Gjærdeling!

En tråd i 'Salten Bryggerlag' startet av Svein Erik, 30 Mai 2012.

  1. Svein Erik

    Svein Erik
    Expand Collapse
    Fylkesleder

    Bosted:
    Bodø
    Torga, er interessert i den. Men du sier nå og om tre uker?

    Tirsdag om knappe to uker har jeg enorme mengder med 007, urenset etter trippel batch med IPA!
     
  2. Torga

    Torga
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Rognan. Saltdal
    Vi tappet 1. pils i 2013 idag, og ny brygges i Morgen. Derav 2 muligheter
     
  3. Svein Erik

    Svein Erik
    Expand Collapse
    Fylkesleder

    Bosted:
    Bodø
    Er det noen av dere karene som har bytur på et eller annet tidspunkt?  :)
     
  4. Torga

    Torga
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Rognan. Saltdal
    Litt usikker, men håper i løpet av uka.
     
  5. Svein Erik

    Svein Erik
    Expand Collapse
    Fylkesleder

    Bosted:
    Bodø
    Hvis mulig er jeg interessert!
     
  6. geokri

    geokri
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Tar gjerne imot 007 om 14 dager :)
     
  7. Svein Erik

    Svein Erik
    Expand Collapse
    Fylkesleder

    Bosted:
    Bodø
    Det er ok!
     
  8. geokri

    geokri
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    er det i morgen du skal tappe?
     
  9. Erlend H.

    Erlend H.
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bodø
    Jeg kommer hjem til helga, sannsynligvis fredag, er det noe gjær igjen da?

    Frykter at kjerring og unger har drukket tomt mens jeg har vært borte, så det er vel bare å hive på kjelen når jeg kommer hjem :)

    Erlend H.
     
  10. geokri

    geokri
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hvis SE har nok, så kan jeg jo ta med til deg, regner med at du trenger resten av ingrediensene dine fra meg...

    Og du må dressere kjerringa og ungene til å ligge unna edlere dråper! 
     
  11. Svein Erik

    Svein Erik
    Expand Collapse
    Fylkesleder

    Bosted:
    Bodø
    Hei karer!
    Tipper jeg fater i dag eller i morgen. Det er vel ca 10-15 liter, så det burde holde. Jeg filtrerer fra kjelen og over i gjæringsdunken, så det burde ikke være så mye humlerester. Jeg gir dere beskjed. Må også sjekke at det ikke har sneket seg inn noe infeksjoner.
    SE
     
  12. geokri

    geokri
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    wow...... ja det var noen liter....
    Trenger bare et par dl gjær, men jeg vasker den nok, så et par tre liter er vel et bra utgangspunkt...
    Vet ikke hvor mye Erlend trenger, og om han vil hente selv. Jeg har en sekk malt som er hans, så
    regner med den kanskje er påkrevd for bryggingen hans og...

    Sender du meg adresse og tlf nummer så kan jeg stikke innom etter jobb i morgen med enten noen 2l norgesglass eller
    evnt en dunk om jeg tar med hele skjiten til Erlend og...
     
  13. Svein Erik

    Svein Erik
    Expand Collapse
    Fylkesleder

    Bosted:
    Bodø
    Jeg fater en APA i løpet av uka, og da blir det 1272 American tilgjengelig!
     
  14. Torga

    Torga
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Rognan. Saltdal
    Vi fikk aldri gjæra vi bestilte for en uke siden :noway:

    Er det noen som har gjær tilgjenlig iløpet av de neste dagene.. Samme hva slags?

    jeg skal ha opplæring på to stk nye bryggere i Salten. Planlagt 40 liter  :skitbra:
     
  15. johanj

    johanj
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Jeg har tørrgjær for ale, engelsk og amerikansk, av gjærkake har jeg 2 lager gjær fra 200l, batcher som kan stikkes om i helga.
     
  16. Rune Alm

    Rune Alm
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Saltdal
    Jeg tapper 75 liter APA nå i helgen og har dermed helt fersk wyeast 1056 slurry som du kan få. Er nok klar i kveld eller i morra kveld.
     
  17. Torga

    Torga
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Rognan. Saltdal
    Høres flott ut  :skitbra:

    Gi meg et pling på mobil når den er klar, så kjem e oppover. :yes:
     
  18. geokri

    geokri
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    noen bodø folk som har noe "pils" slurry å dele i nær fremtid?  :skitbra:
     
  19. Svein Erik

    Svein Erik
    Expand Collapse
    Fylkesleder

    Bosted:
    Bodø
    US-05 slurry kan fås rundt neste helg (30-31. mai)!
     
  20. Torgny

    Torgny
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Bodø
    Interessert! Hvor mye? Trenger til 50 ltr.
     

Del denne siden