Dalaker skrev:Glass er mer motstandsdyktig mot riper, men det har den ulempen at det kan knuse. Og en vinballong som knuser er ikke bare surt og kjedelig, det kan være veldig farlig.
helt til vi blir late, og monterer kraner da ;-)Bjarte H skrev:Og så kan gjæringskar i plast stables oppi hverandre. Stort pluss!
magne1972 skrev:helt til vi blir late, og monterer kraner da ;-)Bjarte H skrev:Og så kan gjæringskar i plast stables oppi hverandre. Stort pluss!
Helt til vi blir late og ikke gidder å skru ut kranene lenger ;D De må nå demonteres og vaskes uansett såmagne1972 skrev:helt til vi blir late, og monterer kraner da ;-)Bjarte H skrev:Og så kan gjæringskar i plast stables oppi hverandre. Stort pluss!
Hva legger du i skrubb? En vanlig oppvaskkost er vel OK?Dalaker skrev:Men hvis du bruker plast er det viktig å aldri bruke skrubb eller lignende under rengjøring, fordi det danner sprekker som man så aldri klarer å få helt rene med fare for infeksjon.
Nei, bruk den fine siden av en kjøkkensvamp (riv av og kast den grove flaten).Thomas D skrev:Hva legger du i skrubb? En vanlig oppvaskkost er vel OK?Dalaker skrev:Men hvis du bruker plast er det viktig å aldri bruke skrubb eller lignende under rengjøring, fordi det danner sprekker som man så aldri klarer å få helt rene med fare for infeksjon.
Bjarte H skrev:Nei, bruk den fine siden av en kjøkkensvamp (riv av og kast den grove flaten).Thomas D skrev:Hva legger du i skrubb? En vanlig oppvaskkost er vel OK?Dalaker skrev:Men hvis du bruker plast er det viktig å aldri bruke skrubb eller lignende under rengjøring, fordi det danner sprekker som man så aldri klarer å få helt rene med fare for infeksjon.
Yngve J skrev:Takk for gode svar. Av disse kan man kanskje konkludere med at smaken er en faktor med forsvinnende liten betydning under valget av glass eller plast?