Dette er mitt andre brygg første var jeg litt vell kjapp med og brygge. så det gjæret ikke. Så nå har keg kjøpt brew in a box IPA (Safale US-05 gjær). For og finne ut om ølbrygging er gøy før jeg eventuelt kjøper meg noe større.
Fulgte https://www.bryggselv.no/Media/Multicase/Documents/Oppskrifter/Biabox_IPA3.pdf
Brygget dette 02.01/16. Så det har stått 13 dager til gjæring og det er en fg på 1045. (Og var på 1060)
Så spørsmålet er om hvordan får jeg startet opp dette igjen? har prøvd og sette brygget i et rom med rundt 20 grader. sto før på ett rom med 17-19 grader. kan man røre i det før og prøve og få gjæren opp fra bunnen igjen? må man prøve og fylle opp med nytt gjær? eller er det ikke noe håp for dette ølet?
Kan godt være at noen har noen bedre tips. Eller om dere trenger noe mer informasjon om hva som kan ha gått galt så bare og spørre. og setter pris på all hjelp jeg kan få. På forhånd takk