Hei
Har 198l red ale på gjæring.
Dag1 var det sinnsyk stormgjæring. Tempen bikket 25 på ølet som sto på bad. Uten varmekabler.
I all hast flyttet vi ølet til kjeller. Var her 13 grader. CA. Morgenen etter var det helt stille å gjæringen nesten stoppet.
Dermed flyttet vi igjen øl til badet. Og det har nok vert ca 23 grader. Rett over grei temp.
Gjæringen gikk veldig tregt etter dette. Og noen dunlker går mere en andre.
I dag 14 dager etter. Har vi FG på alt fra 1022 til 1010. Veldig mye forskjell i både smak og Fg altså. Men bare god smak.
Vi brukte oksygen og gjærnæring .
Gjæren var mangrove jack dark ale
Hva skjer her?
Har 198l red ale på gjæring.
Dag1 var det sinnsyk stormgjæring. Tempen bikket 25 på ølet som sto på bad. Uten varmekabler.
I all hast flyttet vi ølet til kjeller. Var her 13 grader. CA. Morgenen etter var det helt stille å gjæringen nesten stoppet.
Dermed flyttet vi igjen øl til badet. Og det har nok vert ca 23 grader. Rett over grei temp.
Gjæringen gikk veldig tregt etter dette. Og noen dunlker går mere en andre.
I dag 14 dager etter. Har vi FG på alt fra 1022 til 1010. Veldig mye forskjell i både smak og Fg altså. Men bare god smak.
Vi brukte oksygen og gjærnæring .
Gjæren var mangrove jack dark ale
Hva skjer her?