Hei,
Skal komme i gang med bryggingen ila jula nå og lurer litt på dette med gjæring. Ser for meg å oppbevare dunkene i et av tom i huset eller i garansjen. Det ene rommet holder pt 17-19 grader, mens det andre er kontor som gjerne ligger på 21-23. Garasjen holder 10.
Hvor viktig er det egentlig med helt korrekt temp her? Kan jeg uten problemer, som nybegynner, gjære i huset eller burde jeg bygge meg en stc-1000 boks, kjøpe noen varmekabler og putte alt i et skap i garansjen?
Skal komme i gang med bryggingen ila jula nå og lurer litt på dette med gjæring. Ser for meg å oppbevare dunkene i et av tom i huset eller i garansjen. Det ene rommet holder pt 17-19 grader, mens det andre er kontor som gjerne ligger på 21-23. Garasjen holder 10.
Hvor viktig er det egentlig med helt korrekt temp her? Kan jeg uten problemer, som nybegynner, gjære i huset eller burde jeg bygge meg en stc-1000 boks, kjøpe noen varmekabler og putte alt i et skap i garansjen?