Nå trenger jeg noen tips og råd.
Det skal handles inn en eller annen type 200-300 liters gjæringsfat.
Jeg har riktig nok en utfordring.
Der fatet skal stå kan varierer temperaturen iht utetemp. Det er en gammel betongkjeller og det er vanskelig å holde en gjevn temperatur. Jeg har forsøkt å finne en gjæringstank med temperaturregulator men det viser seg å være vanskelig. Finner selvsagt med kjølekapper osv, men ikke en som faktisk holder temp der den skal være.
Hva gjør dere som har store fat og trenger flere forskjellige temperaturer i samme rom?
Hmmm!!!!
Det skal handles inn en eller annen type 200-300 liters gjæringsfat.
Jeg har riktig nok en utfordring.
Der fatet skal stå kan varierer temperaturen iht utetemp. Det er en gammel betongkjeller og det er vanskelig å holde en gjevn temperatur. Jeg har forsøkt å finne en gjæringstank med temperaturregulator men det viser seg å være vanskelig. Finner selvsagt med kjølekapper osv, men ikke en som faktisk holder temp der den skal være.
Hva gjør dere som har store fat og trenger flere forskjellige temperaturer i samme rom?
Hmmm!!!!