Gjærstarter

1Morten

Norbrygg-medlem
Bør jeg la den jobbe litt mer, og heller pitche i morgen? Satt på torsdag, var nok litt sent kanskje. Eller kan jeg bare fyre den i kjøleskapet og bruke den etter bunnfellingen?ImageUploadedByTapatalk1413631467.279674.jpg
 
Notat til selv: Satt vørteren i gjæringskapet på rett temp i går. Pitcher i dag. Tror det går bra
 
Noe som kan hjelpe deg senere ved slike spørsmål er å skrive hvilken gjær, om det er brukt rører og ta et bilde som viser hvor lys den har blitt. Har du brukt mørk spraymalt?
 
Noe som kan hjelpe deg senere ved slike spørsmål er å skrive hvilken gjær, om det er brukt rører og ta et bilde som viser hvor lys den har blitt. Har du brukt mørk spraymalt?
Tar selvkritikk på infoen. WLP 400 i medium spraymalt. Men lot den stå en dag ekstra, og nå er den definitivt klar for bruk. Venter på potentmeter i posten, så det blir manuell risting frem til røreren er klar her på bruktet.
Pitcher uansett nå, og satser på det med lykken står kjekke gutter bi :)
Takk for svar.
 
Tilbake
Topp