Hei
har funnet en clone oppskrift av Dogfish head sin pale ale og der benyttes galcier humle. Etter det jeg vet er denne amerikans sitrusaktiv smak og lukt, men kan ikke se at jeg så lett får tak iden. Den står heller ikke på denne listen http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,1610.0.html
Er det noen som vet hva jeg kan bruke som substitutt til denne??
Nedenfor er forresten oppskriften ( orginal)
Dogfish Head Brewing Co. Shelter Pale Ale clone
5 gallons/ 19 L, extract with grain; OG = 1.052 FG = 1.013; IBU = 30 SRM = 9 ABV = 5.0 %
Ingredients:
6.6 lbs. (3.0 kg) Briess light, unhopped, malt extract
7.0 oz. (198 g) light dried malt extract
6.0 oz. (170 g) crystal malt (120 °L)
2.0 oz. (57 g) amber malt (35 ºL) (substitute dark Munich or carastan if needed)
1⁄2 tsp. Irish moss (15 min.)
8 AAU Warrior hops (60 min.) (0.5 oz./ 14 g of 16% alpha acid)
2.75 AAU Glacier hops (10 min.) (0.5 oz./ 14 g of 5.5% alpha acid)
6.5 AAU Simcoe hops (0 min.) (0.5 oz./ 14 g of 13% alpha acid)
White Labs WLP 005 (British Ale) or Wyeast 1187 (Ringwood Ale) yeast
0.75 cup (150g) corn sugar (for priming)
har funnet en clone oppskrift av Dogfish head sin pale ale og der benyttes galcier humle. Etter det jeg vet er denne amerikans sitrusaktiv smak og lukt, men kan ikke se at jeg så lett får tak iden. Den står heller ikke på denne listen http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,1610.0.html
Er det noen som vet hva jeg kan bruke som substitutt til denne??
Nedenfor er forresten oppskriften ( orginal)
Dogfish Head Brewing Co. Shelter Pale Ale clone
5 gallons/ 19 L, extract with grain; OG = 1.052 FG = 1.013; IBU = 30 SRM = 9 ABV = 5.0 %
Ingredients:
6.6 lbs. (3.0 kg) Briess light, unhopped, malt extract
7.0 oz. (198 g) light dried malt extract
6.0 oz. (170 g) crystal malt (120 °L)
2.0 oz. (57 g) amber malt (35 ºL) (substitute dark Munich or carastan if needed)
1⁄2 tsp. Irish moss (15 min.)
8 AAU Warrior hops (60 min.) (0.5 oz./ 14 g of 16% alpha acid)
2.75 AAU Glacier hops (10 min.) (0.5 oz./ 14 g of 5.5% alpha acid)
6.5 AAU Simcoe hops (0 min.) (0.5 oz./ 14 g of 13% alpha acid)
White Labs WLP 005 (British Ale) or Wyeast 1187 (Ringwood Ale) yeast
0.75 cup (150g) corn sugar (for priming)