Er kanskje litt nybegynnerpost for noen, men jeg har lyst til å fortelle om mitt første brygg.
Mitt første brygg bestod av: -1 Muntons Continental lager
-2 kg. Muntons light spraymalt
-60 g. Cascade humle blomst
-1 pakke Danastar Nottingham gjær
-OG: 1062
Nå har brygget stått på flaske i fire uker, 2 uker i romtemp. og 2 uker på 18 C.
Smakte en flaske forrige helg, og det smakte faktisk veldig bra. Nå har jeg sprettet en flaske til i dag(en uke etter)
og den smaker enda bedre!
Den har en del sødme siden den kun gjæret ned til 1018, men synes den allikevel er ganske tørr.(kanskje bare min utrente gane)
Min far fyller 50 til tirsdag så da gir jeg nok en flaske av dette brygget, pluss en flaske av IPA ekstrakt brygget mitt til han.
føler meg ganske sikker på første brygget mitt, men verre med andre brygget, skal flaskes i morgen. ;D
Aner jo ikke hvordan det smaker, men det lukter i allefall godt! :biersmile:
Her kommer et bilde av mitt første brygg:
Mitt første brygg bestod av: -1 Muntons Continental lager
-2 kg. Muntons light spraymalt
-60 g. Cascade humle blomst
-1 pakke Danastar Nottingham gjær
-OG: 1062
Nå har brygget stått på flaske i fire uker, 2 uker i romtemp. og 2 uker på 18 C.
Smakte en flaske forrige helg, og det smakte faktisk veldig bra. Nå har jeg sprettet en flaske til i dag(en uke etter)
og den smaker enda bedre!
Den har en del sødme siden den kun gjæret ned til 1018, men synes den allikevel er ganske tørr.(kanskje bare min utrente gane)
Min far fyller 50 til tirsdag så da gir jeg nok en flaske av dette brygget, pluss en flaske av IPA ekstrakt brygget mitt til han.
føler meg ganske sikker på første brygget mitt, men verre med andre brygget, skal flaskes i morgen. ;D
Aner jo ikke hvordan det smaker, men det lukter i allefall godt! :biersmile:
Her kommer et bilde av mitt første brygg: