1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Bruk prefiks-funksjonen når du oppretter nye poster i dette forumet.
  Fjern notisen
 3. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Solgt/Kjøpt Helgepass og hotellrom på Norsk Kornølfestival i Hornindal 11. til 12. oktober 2019 til salgs

En tråd i 'For privatpersoner' startet av pernod, 28 Aug 2019.

 1. pernod

  pernod
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Må desverre droppe ølhøstens vakreste eventyr i år, og sitter dermed med et overflødig festivalpass og dobbeltrom på hotellet i Grodås. Det er for øyeblikket utsolgt for billetter med hotellovernatting, og etter et par smaksprøver tradisjonsbrygg i hvert ben kvelden før kan det være fint med litt ordentlig frokost viser det seg. Snakker av erfaring.

  Denne vinnerkomboen kan bli din for pålydende på bare 2450,- som inkluderer festivalpass og hotell. Det er plass til to i rommet, så ta gjerne med en venn. De må dog kjøpe sitt eget festivalpass. Prisen på festivalpasset er for tiden 700, så den observante festivalgjenger vil bite seg merke i at festivalpasset ble kjøpt på tidlig-fugl-pris, og du som potensiell tradisjonsølentisuast vil dermed kunne bruke 200,- ekstra på sjetonger fra de proffe bryggeriene. Selv om det ikke er like tradisjonelt som e.g. Espe så styrker det behovet for hotellfrokost. Se over.

  Løp og kjøp,
  Per Christian
   
  Brede liker dette.
 2. pernod

  pernod
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Tiden for festival nærmer seg! Det er ennå ikke for sent!
   
 3. pernod

  pernod
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Hotellrommet er solgt.
   

Del denne siden