Hva er SG? Tenker du å flaske det må du måle SG over flere dager og være sikker på at den er ferdig utgjæret.. Ellers kan du få deg en svært ubehagelig overraskelse... "Kabooom"!
Jeg tenker at siden denne alikevel havner utenom det som ble planlagt og du har vært uheldig å fått en infeksjon som muligens er brettanomyces så kan det passe med bær. Man får vel gjerne noe syrlighet og fruktighet ut av brettanomyces og det passer fantastisk til frukt og bær synes jeg.
Må presissere at det er hva jeg ville gjort personlig, men synes du det smaker godt så er det absolutt ikke feil å flaske den som den er
Takk for tips. Får se hva jeg finner på. Tar gjerne mot andre tips til hva som kan tilsettes. Har tilsatt bringebær i øl tidligere, men synes ikke det ble så bra..
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.