Det er optimalt, men får se. Er redd for infeksjon (ha-ha), men ringer butikken morgen så hører jeg med dem. Tenker også at det ikke hadde blitt så høyt trykk på kanskje 0,7-0,8 bar( bremset trykket på 0,4) om det ikke hadde vært noe liv.... Kanskje.
Her er linken til pakka og oppskriften: Gjerne kommenter. ikke så kjent med Berliner Reise og samtidig var det surøl som kona ønsket, så derfor passet pakka og lære ut i fra. Tilsatte 500g laktose under siste 15 min kok. skal tilsette 1 kg med ferskenpuré engang snart, håper jeg
Syrlig og forfriskende Berliner Weisse. En riktig suris!Kombiner gjerne med fruktpuré for å lage en frisk og god fruktøl. Se anbefalt tilbehør lenger nede for gode alternativer.Slik gjør man det: Tilsett 1 kg fruktpuré i gjæringskaret når det gjenstår 4-5 dager igjen av gjæringsprosessen.Laget i...
www.olbrygging.no